Pakketten

 • Frequent gecontroleerde updates
 • Eerlijke tarieven
 • 24/7 monitoring en opvolging
 • Support van webdevelopers

Een goed functionerende website is belangrijk tegenwoordig. Iedere ondernemer heeft minimaal een informatieve website wat met de tijd kan groeien. Door de ontwikkelingen van tegenwoordig en de afhankelijkheid van websites is het belangrijk om je website goed te onderhouden. We snappen als geen ander hoeveel tijd dit in beslag neemt. Je hebt daardoor minder tijd om je te richten op je bedrijf terwijl je website steeds belangrijker voor je word. Wij van OnderhoudsWordPress.nl zijn dagelijks bezig met het onderhouden van WordPress websites en webshops. We zijn hier helemaal in thuis en kunnen de last van onderhoud van je schouders nemen. Kies voor een pakket wat bij je past. Advies nodig? Neem dan even contact met ons op!

Onze pakketten
Advies nodig?

Een pakket op maat, of meerdere pakketten tegelijk afnemen?

Neem contact met ons op.

Wat klanten zeggen:

4.8
4,8 rating
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)
Perfect75%
Heel goed25%
Goed0%
Kan beter0%
Slecht0%

Professionele dienstverlening

5,0 rating
2 november 2019

Handig die wekelijkse rapportages.
 Ik zie snel en overzichtelijk de groei van mijn website en webshop.

Thomas Kukabango

Goede service

4,0 rating
28 oktober 2019

Ik hoef geen zorgen meer te maken over alle updates in WordPress en back-ups. Heerlijk!

Amelia Cabal

Erg tevreden

5,0 rating
3 oktober 2019

De pakketten zijn duidelijk en goed. Ivm mijn gebrek aan tijd en kennis heb ik het onderhoud uitbesteed.

Marleen

Fijne ervaring met het ZZP pakket

5,0 rating
19 september 2019

Door het onderhoud van mijn blog uit te besteden, houd ik meer tijd over voor het schrijven van artikelen.

Bjorn Antonissen

WordPress website onderhoudspakketten vergelijken

Als ondernemer is het hebben van een website erg belangrijk, maar wat veel mensen niet weten, of erg onderschatten, is dat het onderhouden van de website misschien wel nog belangrijker is! Ja, je leest het goed: een website dient onderhouden te worden. Ook als de website is gebouwd in WordPress. En daarom worden er tegenwoordig regelmatig verschillende onderhoudspakketten voor WordPress aangeboden. Graag vertellen we je waarom onderhoudspakketten interessant zijn voor jou en waar je dan voor moet kiezen.

WordPress website onderhouden

Zoals we al eerder hebben aangegeven; het is van belang om je WordPress website goed te onderhouden. Het CMS wordt continue verbeterd en daarom worden er regelmatig updates uitgebracht. Soms zijn het kleine updates, maar soms zijn het ook belangrijke updates die je eigenlijk niet mag missen. Denk bijvoorbeeld aan updates wat betreft de veiligheid van je website. Wanneer je deze updates niet geregeld doet dan loop je het risico dat Google jouw website onveilig vindt. Dit kan je bezoekersaantallen kosten. Je kan zelfs gehackt worden, want WordPress is vanwege de populariteit een klein paradijs voor hackers. In het ergste geval wordt je website daardoor uit de lucht gehaald.

WordPress website ook optimaliseren

Het onderhoud van een WordPress website bestaat helaas niet alleen uit het doen van updates. Het is ook van belang om je te focussen op het optimaliseren van de WordPress website. Een trage website kan veroorzaakt worden door een probleem tussen je plugins of door veel en overbodige gegevens in je database. Het is dus verstandig om regelmatig je database te checken, oude gegevens te verwijderen en altijd een back-up te maken van je website. Ook het gebruik van grote afbeeldingen of bestanden kunnen je website vertragen. Het komt nog steeds vaak voor dat de originele foto’s worden geupload, maar dat is in de meeste gevallen helemaal niet nodig..

Een WordPress website optimaliseren is een tijdrovende klus, maar niet één die je zomaar kan verwaarlozen. De laadsnelheid van je website is namelijk een belangrijke factor voor de ranking in de zoekmachines. Google houdt van gebruiksvriendelijke websites en de laadtijd is daar onderdeel van. Daarnaast heeft de gebruiksvriendelijkheid grote invloed op een positieve gebruikerservaring van bezoekers. Hoe beter de gebruikerservaring, hoe meer kans op conversies. En uiteindelijk dus ook meer omzet.

Waarom zou je gebruik maken van een onderhoudspakket?

Nu we je hopelijk hebben overtuigd van het feit dat een website regelmatig onderhoud nodig heeft, horen we je ook al denken dat je daar helemaal geen tijd voor hebt. En dat is begrijpelijk! Je bent ondernemer en je hebt wel andere dingen te doen dan je bezighouden met de snelheid of veiligheid van je website. Daarom is het interessant om er eens over na te denken om deze zaken uit handen te geven. Of misschien maar een deel van deze werkzaamheden.


De grootste voordelen van een onderhoudspakket zijn:

 • Regelmatige veiligheidsupdates WordPress
  Zowel je CMS systeem zelf als de plug-ins en thema’s worden geupdate. Eventuele problemen bij het updaten worden direct opgelost.
 • Regelmatige backups
  Mocht er een keer toch iets misgaan wordt er regelmatig een backup van je bestanden en database gemaakt. Zo zal er vrijwel nooit belangrijke informatie verloren gaan.
 • Support en werkzaamheden

  Je kan altijd contact opnemen met vragen betreft je WordPress website. Zo sta je er nooit helemaal alleen voor.
 • Rapportages
  Via de rapportages krijg je inzicht in wat je website doet. Zo zie je duidelijk waar je nog kan verbeteren en groeien.


Wat zijn dan de verschillen tussen de onderhoudspakketten?

Geen enkele website is natuurlijk hetzelfde, dus ook niet elke website heeft dezelfde vorm van onderhoud nodig. Zo verschilt het benodigde onderhoud voor een startende website of blog van bijvoorbeeld het onderhoud van een webshop. Vandaar dat er verschillende onderhoudspakketten worden aangeboden. De verschillen tussen de onderhoudspakketten zijn dus gebaseerd op de type website. Een kleine website heeft minder vaak updates nodig dan complexe websites. Dit geldt ook voor het maken van backups. Daarnaast heeft elke onderneming op andere momenten behoefte aan ondersteuning en monitoring.

Daarom kan je een pakket kiezen dat past bij jouw WordPress website en jouw wensen daarvoor. Het zou zonde zijn als je zou moeten betalen voor diensten die niet voor jou van toepassing zijn. Vergelijk hierboven de pakketten. Liefst een pakket op maat? Neem dan even contact met ons op.

Persoonlijk advies

Kun jij ook wel hulp gebruiken bij het onderhouden van je WordPress website? Sluit een onderhoudscontract af voor jouw website en bespaar jezelf daarmee veel tijd en stress! Uiteraard willen we je graag te woord staan en persoonlijk advies bieden. Start een livechat of bel ons op 030 20 72 488.

Mis je een dienst?

Je kunt altijd een offerte opvragen voor iets specifieks.
Neem contact met ons op.

 • Frequent gecontroleerde updates
 • Betaalbaar en eerlijke tarieven
 • 24/7 monitoring en opvolging
 • Goede support van webdevelopers
© OnderhoudWordPress.nl | Alle rechten voorbehouden | Onderhoud WordPress is onderdeel van Artitex