Diensten

Rapportages

Geen inzicht? Nu wel!

Inzicht wat je website doet

Via onze rapportages krijg je informatie over wat je website voor je bedrijf betekent. Bijvoorbeeld inzicht in de aantal bezoeken per maand, omzet via campagnes, via welke kanalen je potentiƫle klanten vandaan komen, op welk device jouw website het meest wordt bezocht enzovoorts. Terwijl je het onderhoud aan ons hebt uitbesteed behoud je zelf nog steeds inzicht. Wij verstrekken de rapportages alleen voor het MKB/Complex pakket of op maat SLA pakketten

Analytics

In onze rapporten vind je o.a. Google Analytics resultaten. Hoeveel bezoeken zijn er de afgelopen periode geweest? Via welk kanaal, device, vanuit welk land? Al deze cijfers maken we inzichtelijk in de maandelijkse rapportage.

Werkzaamheden op een rijtje

De werkzaamheden die we hebben verricht noteren we ook in het rapport. Zo kun je bijhouden wat wij maandelijks uitvoeren om jouw website optimaal te houden.

SEO Ranking

Hoe doet jouw website het in Google? Allerlei tips en trucs doe je zelf kunt uitvoeren staan op een rijtje in je maandelijkse rapport.

Performance

Het is belangrijk dat je website onder andere snel laadt. We doen ook daarom een snelheidstest en benoemen dit zodat je hierop kunt anticiperen indien nodig.

WooCommerce

Is jouw website gebouwd in WordPress in combinatie met WooCommerce? Wij hebben een koppeling om data te tonen in je rapportage zonder dat wij hier inzage in hebben, blijft ten slotte gevoelige informatie waar wij niet hoeven te weten om onze diensten uit te kunnen voeren.

Er is meer..

Naast rapportages bevat onze WordPress pakketten nog tal van andere voordelen. Bekijk hier alle voordelen.

  • Frequent gecontroleerde updates
  • Betaalbaar en eerlijke tarieven
  • 24/7 monitoring en opvolging
  • Goede support van webdevelopers